Tuesday 7 June 2011

Åland Summer Jam 2011


Succén är tilbaka, Åland Summer Jam. Denna gång på Mariehamns nyaste och mysigaste park, Miramarparken på den 9 juli 2011. Evenemanget anordnas varje år med målet att öka mångfalden och toleransen på ön. Åland Summer Jam är en kväll med reggae, hip hop, RnB och afro musik. En kväll med underbara människor och vänlig stämmning.

Vem ska stå på scenen och varför?


Wendy Wonder(Danmark)
är en danskfödd reggaesångare med kenyanska och danska rötter. Hon är exceptionell duktig med en väldigt fin framtid. Wendy har samarbetat med många kända artister i Danmark och Jamaica.

C-Star (Finland) född som Simon Andersson, är en växande reggaesångare och MC från Karis i Finland.

Twang System (Sverige) är ett Reggae- och Dancehall crew som bildades våren 2009. Gruppen, bestående av Briz, Marwin B, Don Paco och Dj Patuu.

Melita Matsinhe (Norge)
är pianist, sångerska, låtskrivare och diktare som bor i Oslo.

Fryk (Åland) född som Fredrik Hitonen, är den ende rappare på Åland. Han rappar otroligt bra och låten är roliga samt lärorika att lyssna på.

Etzia (Sverige)
Född i Brooklyn, New York. Hon lanserade sin musikkariär för 3 år sedan i Sverige. Enligt Kalmar Reggae Klubb, hon är en av Sveriges tynsta kvinnliga dancehall artister. Hon har samarbetat med stora artister som Governor Any and Papa Dee.

Huvudsponsor: Nordiska Kulturfonden

No comments: